مراقبت از مو

ریزش مو در زنان نشانه چیست؟

ریزش مو در زنان

ریزش مو یکی از عارضه‌های بسیار شایع در میان آقایان و البته خانم‌ها است. ریزش مو در زنانآلوپسی در زنان می‌تواند دلایل بسیار متعددی داشته باشد. کشف این دلیل با مراجعه کردن به پزشک، انجام چند آزمایش و بررسی آن طبق نظر پزشک ممکن است. با این حال اگر می‌خواهید درباره‌ی ریزش مو در زنان – آلوپسی در زنان چیزهای بیشتری بدانید تا آگاهانه با آن مواجه شوید، خواندن این مقاله از وبلاگ داروخانه آنلاین دارو می‌تواند به شما کمک کند. در این مقاله همچنین چند مکمل تقویت‌کننده و ضد ریزش مو نیز به شما معرفی و پیشنهاد خواهیم کرد.

ریزش مو در خانمها  به زمانی اطلاق می شود که یک زن دچار ریزش غیر منتظره و شدید مو شود. به طور کلی ، انسان روزانه بین 50 تا 100 تار موی خود را از دست می دهد. ریزش مو بخشی از یک تعادل طبیعی است و برخی از موها در حال ریزش هستند در حالی که برخی دیگر رشد می کنند. وقتی این تعادل به هم بخورد  یعنی موهایی که از دست می روند بییشتر از موهایی هستند که در حال رشد می باشند ریزش مو اتفاق می افتد. اصطلاح پزشکی ریزش مو “آلوپسی” است.

ریزش مو در زنان نشانه چیست؟

همان طور که در مقدمه اشاره کردیم ریزش مو می‌تواند عوامل زیادی داشته باشد و نشانه‌ای از بروز مشکلات متعددی درون بدن ما باشد. در این بخش به چند مشکل داخلی که ممکن است با بروز ریزش مو همراه باشند، خواهیم پرداخت. اما ضروری است بدانیم که هر ریزش مویی نشانه‌‌ی این مشکلات نیست و تشخیص آن فقط با کمک و تشخیص پزشک امکان دارد.

در حال حاضر محصولات ضد ریزش موی بسیار زیادی در بازار موجود است. این محصولات با تقویت میزان گردش خون، اکسیژن رسانی و همچنین تامین مواد مغذی مورد نیاز فولیکول های مو، از ریزش موها جلوگیری می کنند. پس از استفاده از ضد ریزش ها، نیازی به شستشوی موها وجود ندارد و حس چربی بر روی موها ایجاد نمی شود. انواع محصولات ضد ریزش و تقویت کننده مو را می توانید از داروخانه آنلاین شبانه روزی آنلاین دارو خریداری نمایید.

1- افزایش سن:

با افزایش سن زنان، سطح دو هورمون استروژن و پروژسترون در بدن آن‌ها کاهش می‌یابد. این بدان معنی است که اثرات آندروژن‌ها (هورمون های مردانه) افزایش می‌یابد. در طول دوران یائسگی و بعد از آن، موها ممکن است نازک‌تر و کم‌پشت‌تر شوند زیرا فولیکول‌های مو کوچک می‌شوند. موها همچنین کندتر رشد می‌کنند و در چنین مواردی راحت‌تر می‌ریزند.

2-  ژنتیک:

ریزش موی ارثی در زنان با عنوان طاسی با الگوی زنانه هم شناخته می‌شود. علت این عارضه هنوز به درستی مشخص نشده است. این عارضه می‌تواند در زنان با هر سنی بروز کند، اما بیشتر پس از یائسگی رخ می‌دهد. ریزش موی زنانه تحث تأثیر ژنتیک معمولاً از ۳۰ سالگی شروع می‌شود، شیوع آن در 40 سالگی قابل توجه است و بعد از دوره‌ی یائسگی بیشتر گزارش می‌شود.

3- پریود:

یکی از سؤالات پرتکرار خانم‌ها از پزشکان این است که آیا اختلالات مرتبط با پریود مانند آندومتریوز و منوراژی (قاعدگی های دردناک/سنگین) می‌توانند باعث ریزش مو شوند؟ افزایش از دست دادن خون در طول پریود های سنگین می‌تواند منجر به کم خونی یا فقر آهن شود. به دنبال کمبود آهن، تجربه کردن ریزش مو در طول پریود نیز ممکن است.

ریزش مو در زنان نشانه چیست؟

4- فشار روانی:

تلوژن افلوویوم نوعی آلوپسی است که در آن مو بیش از حد معمول می‌ریزد. این عارضه ممکن است به طور ناگهانی اتفاق بیافتد یا موها به مرور زمان کم‌پشت و نازک شوند. علل تلوژن افلوویوم عبارتند از؛ داروها فشار زایمان، ضربه و ترومای جسمی، رژیم غذایی محدود کننده و … .
شرایط زندگی به شدت تغییر می‌کند و عجیب نیست اگر فشار ناشی از این تغییرات باعث ریزش مو شود. احتمال این که زنان تلوژن افلوویوم را گزارش کنند، بیشتر از آن است که مردان آن را گزارش کنند.

5- مشکلات تیروئید:

تیروئید غده‌ای گردنی است که هورمون‌های مرتبط با متابولیسم (سوخت و ساز) را کنترل می‌کند. تیروئید کم و بیش فعال می تواند باعث آلوپسی در زنان شود. اگر ریزش مو با موارد زیر همراه باشد از پزشک خود درباره‌ی آزمایش تیروئید بپرسید:
– تغییرات وزن غیرقابل توضیح و ناگهانی
– افزایش یا کاهش انرژی
– تغییرات در قاعدگی

دلایل شایع ریزش مو در زنان

ریزش مو با الگوی مردانه و زنانه هر یک در اثر مشکلات و علائم مختلفی در خانم‌ها بروز و ظهور می‌کند. اما از آن جایی که این مقاله مختص ریزش مو با الگوی زنانه است، تنها به موارد مرتبط با همین عارضه صحبت خواهیم کرد. به طور کلی عدم تعادل هورمونی، کم‌خونی و کمبود مواد مغذی مهم‌ترین دلایل ریزش مو هستند. زنان در دوران شیردهی و بارداری، زنانی که پریودهای سنگین تجربه می‌کنند، زنانی که مشکلات غدد مانند کم‌کاری و پرکاری تیروئید دارند، ممکن است دچار ریزش مو در زنان – آلوپسی در زنان شوند.

آلوپسی در زنان- علائم ریزش مو با الگوی زنانه

ریزش مو در زنان – آلوپسی در زنان شایع‌ترین نوع ریزش مو در بین خانم‌ها است. طاسی با الگوی زنانه یک الگوی ریزش مو (آلوپسی) است که در اثر هورمون ها، افزایش سن و ژنتیک ایجاد می شود. بر خلاف طاسی با الگوی مردانه، طاسی با الگوی زنانه نوع کم‌پشت شدن کلی است که خط رویش موی طبیعی را حفظ می‌کند.

انواع ریزش مو در زنان جوان

علت‌ها و عوامل مؤثر بر ریزش مو در بین خانم‌های جوان تفاوت چندانی با دیگر خانم‌ها ندارد. اما شاید بتوان به بعضی موارد مثل مراقبت نکردن از موها، استفاده از شامپوی نامناسب، استفاده از ماسک مو و ریزش مو با ریشه‌ی سست، تغییرات فصل و آب و هوا و رژیم‌های سخت و غیر اصولی جزء شایع‌ترین علت‌های ریزش مو در زنان جوان است.

نشانه‌ های ریزش مو در زنان

علائم هر عارضه، اختلال یا بیماری در افراد گوناگون بروز گوناگون دارد اما به طور کلی می‌توان علائم شایع را این گونه توضیح داد:

1- موها بیشتر در قسمت بالایی و تاج سر نازک و کم‌پشت می‌شوند.
2- این نوع از ریزش معمولاً با شکل گرفتن ناحیه‌ای کم‌پشت در قسمت مرکزی سر شروع می‌شود.
3- این الگوی ریزش مو به الگوی درخت کریسمس هم معروف است. خط موی جلویی به جز رکود و ریزش معمولی که با گذشت زمان برای همه اتفاق می‌افتد بی‌تأثیر باقی می‌ماند.
4- ریزش مو به ندرت به طاسی کامل یا تقریباً کامل تبدیل می‌شود، همان طور که در مردان نیز ممکن است.
5- اگر علت افزایش هورمون آندروژن باشد، موهای سر نازک‌تر می‌شوند در حالی که موهای صورت ضخیم و زیاد هستند.
6- خارش یا زخم‌های پوستی روی پوست سر معمولاً دیده نمی‌شود.

درمان ریزش مو در زنان

در بخش‌های اولیه‌ی مقاله نیز گفتیم که برای تشخیص و درمان ریزش مو در زنان (و مردان) بایستی به پزشک مراجعه کرد. با این حال بعضی روش‌ها برای درمان ریزش مو در خانم ها بدون نیاز به تجویز پزشک نیز قابل استفاده هستند. اگر در حال حاضر تحت درمان پزشک برای ریزش موی زنانه هستید، این درمان‌ها را نیز با مشورت و صلاح‌دید پزشک خود می‌توانید در کنار درمان اصلی ادامه دهید.

۱. ماینوکسیدیل:

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ماینوکسیدیل را برای درمان ریزش مو تأیید کرده است. خانم‌ها و آقایان می‌توانند محلول ماینوکسیدیل موضعی بدون نسخه (OTC) را از داروخانه خریداری کنند. ماینوکسیدیل هم برای مردان و هم برای زنان بی‌خطر است و افراد پس از استفاده از آن میزان رضایت بالایی را گزارش می‌کنند. ماینوکسیدیل رشد موها را تحریک می‌کند و می‌تپاند چرخه‌ی رشد آن‌ها را نیز افزایش دهد. این ماده همچنین می‌تواند باعث ضخیم شدن تار موها و کاهش ریزش لکه‌ای موها شود. محلول‌های ماینوکسیدیل معمولاً در دو غلظت موجود هستند:

– محلول ۲ درصد: برای گرفتن بهترین نتیجه نیاز است دو بار در روز استفاده شود.
– محلول ۵ درصد: محلول ماینوکسیدیل ۵ درصد نیاز به استفاده‌ی روزانه دارد.

ممکن است ذهن ما به طور ناخودآگاه از محلول با غلظت بیشتر انتظار اثرگذاری بهتر و بیشتر داشته باشد، اما اگر چنین نباشد چطور؟ مطالعات منتشرشده در مجله‌ی بین‌المللی درماتولوژی زنان نشان داد که محلول اینوکسیدیل ۲ درصد برای زنان مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک مؤثرتر است. اگر فردی با محلول ماینوکسیدیل در درمان ریزش مو مؤفق شد، باید استفاده از آن را به طور نامحدود ادامه دهد.

زیرا هنگامی که فردی استفاده از ماینوکسیدیل را متوقف می‌کند، موهایی که برای رشد به دارو وابسته بودند، احتمالاً در عرض ۶ ماه خواهند ریخت. عوارض جانبی ماینوکسیدیل بسیار نادر و عموماً خفیف است. برخی از زنان ممکن است نسبت به مواد تشکیل‌‌دهنده‌ی محصول مانند الکل یا پروپیلن گلیکول، تحریک یا دچار واکنش آلرژیک شوند.

تغییر فرمول یا امتحان برندهای مختلف ممکن است این علائم را کاهش دهد. برخی دیگر از زنان نیز ممکن است در ابتدا با استفاده از ماینوکسیدیل، شاهد ریزش موی بیشتر باشند. این مشکل معمولاً پس از چند ماه اول درمان با ماینوکسیدیل، متوقف می‌شود زیرا موها قوی‌تر می‌شوند. علاوه بر این، استفاده نادرست ماینوکسیدیل یا استفاده از آن روی پیشانی یا گردن ممکن است باعث رشد مو در این نواحی شود. ماینوکسیدیل را فقط و فقط روی پوست سر بمالید تا از این عوارض جانبی جلوگیری کنید.

۲. کتوکونازول:

داروی کتوکونازول می‌تواند در بعضی موارد مانند آلوپسی آندروژنتیک، کمک کند. زیرا در اینو نوع از ریش مو التهاب فولیکول‌های مو اغلب به ریزش مو کمک می‌کند. یک بررسی منتشر شده در مجله‌ی بین المللی درماتولوژی زنان می‌گوید که کتوکونازول موضعی ممکن است به کاهش التهاب و بهبود استحکام و ظاهر مو کمک کند. کتوکونازول به صورت شامپو در دسترس است.

درمان ریزش مو در زنان

3. کورتیکو استروئیدها:

بعضیی از زنان نیز ممکن است به تزریق کورتیکو استروئید پاسخ مثبت نشان دهند. پزشکان از این درمان فقط در صورت لزوم، برای بیماری‌هایی مانند آلوپسی آره‌آتا استفاده می‌کنند. آلوپسی آره‌آتا منجر به ریزش موهای فرد به صورت ناحیه‌های تصادفی می‌شود. تزریق کورتیکو استروئیدها به طور مستقیم به ناحیه‌ی بدون مو می‌تواند باعث رشد موهای جدید شود. این همچنین می‌توانپ از ریزش موهای دیگر هم جلوگیری کند. کورتیکواستروئیدهای موضعی که به صورت کرم، لوسیون و … در دسترس هستند نیز ممکن است ریزش مو را کاهش دهند.

4. هورمون درمانی:

برای مثال، اگر عدم تعادل هورمونی به دلیل یائسگی باعث ریزش مو شود، پزشکان ممکن است نوعی هورمون درمانی را برای اصلاح وضعیت توصیه کنند. برخی از درمان‌ها مثل قرص‌های ضدبارداری و هورمون درمانی جایگزین برای استروژن یا پروژسترون است. همچنین تجویز داروهای ضد آندروژن مانند اسپیرونولاکتون نیز ممکن است.

آندروژن‌ها هورمون‌هایی هستند که می‌توانند ریزش مو را در بعضی از زنان، به ویژه آن‌هایی که سندرم تخمدان پلی‌کیستیک دارند (که معمولاً آندروژن بیشتری تولید می‌کنند) سرعت بخشند. آنتی‌آندروژن‌ها می‌توانند تولید انواع آندروژن را متوقف و به دنبال آن از ریزش مو جلوگیری کنند. این داروها ممکن است عوارض جانبی نیز ایجاد کنند، بنابراین همیشه درباره‌ی آن چه که باید انتظار داشته باشید و این که آیا آنتی‌آندروژن‌ها مناسب شما هستند یا نه، با پزشک خود صحبت کنید.

5. کاشت مو:

در برخی موارد که بدن فرد به خوبی به درمان‌های دیگر پاسخ نمی‌دهد، پزشکان ممکن است پیوند مو را توصیه کنند. کاشت مو به معنای برداشتن قطعات کوچکی از پوست سر و اضافه کردن آن‌ها به مناطق طاسی برای افزایش طبیعی مو در این ناحیه‌ها است. کاشت مو می‌تواند هزینه‌ی بیشتری نسبت به سایر درمان‌ها داشته باشد و البته برای همه مناسب نیست.

6. شامپوهای ضد ریزش:

شما می‌توانید از از شامپوهای ریزش مو نیز استفاده کنید. بعضیی از ریزش‌های جزئی مو ممکن است به دلیل مسدود شدن منافذ روی پوست سر اتفاق بیافتد. استفاده از شامپوهایی که برای پاکسازی منافذ از سلول‌های مرده پوست طراحی شده‌اند، ممکن است به سلامت مو کمک کند. پس از رفع این مشکل، ممکن است علائم جزئی ریزش مو هم برطرف شود.

7. رژیم غذایی مغذی:

پیروی کردن از یک رژیم غذایی سالم و مغذی می‌تواند به رشد طبیعی مو کمک کند. به طور معمول، یک رژیم غذایی سالم حاوی طیف گسترده‌ای از غذاها، از جمله بسیاری از سبزیجات و میوه‌های مختلف است. به این ترتیب بسیاری از مواد مغذی و ترکیبات ضروری را فراهم می‌کنید که به سلامت پوست و مو کمک می‌کند. سطح آهن نیز ممکن است در سلامت مو نقش داشته باشد. زنان مبتلاء به ریزش مو می‌توانند برای آزمایش خون به پزشک مراجعه کنند تا بررسی شود که آیا کمبود آهن دارند یا خیر. پزشک ممکن است مصرف یک رژیم غذایی غنی از آهن یا مصرف مکمل آهن را توصیه کند. غذاهایی مانند اسفناج، عدس، نخود، انجیر خشک و گوشت قرمز منابعی غنی از آهن در میان غذاها هستند.

درمان ریزش مو در زنان

8. ماساژ پوست سر:

ماساژ دادن پوست سر می‌توانپ گردش خون را در این ناحیه افزایش دهد. این کار همچنین به از بین بردن شوره سر هم کمک می‌کند. به طور کلی حتی اگر ریزش مو ندارید هم ماساژ کف سر به حفظ سلامت پوست سر و فولیکول‌های مو کمک می‌کند.

آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است؟

خوشبختانه ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است. یکی از درمان‌های معمول این مشکل، همان گونه که در بخش‌های پیشین مقاله توضیح دادیم، استفاده از محلول ماینوکسیدیل است. این تنها درمان ریزش موی زنانه است که به تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نیز رسیده است. البته باید گفت درمان‌های ریزش مو به طور کلی در آقایان اثرگذارتر هستند. همچنین اگر ریزش مو دلایل ژنتیکی داشته باشد، احتمال معکوس شدن روند آن پایین‌تر از دیگر موارد خواهد بود.

چه مدت طول می کشد تا طاسی الگوی زنانه پیشرفت کند؟

روند ریزش مو در هیچ دو نفری ثابت و شبیه به هم نیست. دور از ذهن نیست که مراحل پیشرفت ریزش مو برای ۳ تا ۶ ماه و به دنبال آن دوره‌های پایداری ۶ تا ۱۸ ماه طول بکشد. بدون مصرف دارو و شزوع درمان، در دهه‌هاب بعد زندگی، شدت ریزش نیز معمولاً افزایش می‌یابد.

انواع آلوپسی یا ریزش مو در زنان

ریزش مو با الگوی زنانه چنان که گفتیم یک عارضه‌‌ی شایع است. یکی از چیزهایی که کمتر کسی درباره‌ی این عارضه می‌داند، این است که انواعی دارد. پزشکان ریزش مو با الگوی زنانه را را به سه نوع تقسیم میکنند:
نوع اول شامل اندکی کم‌پشت شدن است که از اطراف سر شروع می‌شود. نوع دوم شامل بزرگ شدن و گسترش ناحیه پی کم‌پشت مرکز سر همراه با کم‌پشت شدن اطراف آن است. نوع سوم ریزش موی زنانه شامل کم‌پشت شدن کل موهای سر است. یعنی در پایان با ناحیه‌ای شفاف در بالای پوست سر مواجه خواهید شد.

ریزش مو در زنان چه قدر شایع است؟

تصور عموم این است که ریزش مو در آقایان شیوه زیادی دارد و در خانم‌ها بسیار اندک است. با این حال جالب است اگر بدانید دست کم ۵۰ درصد از زنان حداثل در دوره‌ای از زندگی خود شاهد ریزش موی قابل توجه خود بوده‌اند. اگر شما هم خانمی هستید که با ریزش مو مواجه است، باید بدانید که ابداً تنها نیستید.

چه عواملی باعث ریزش شدید مو در زنان می‌شود؟

عواملی که برای ریزش مو در خانم‌ها بیش از بقیه ذکر می‌شود اول دوره‌های خاصی است که تغییرات هورمونی در بدن به وجود می‌آورد و آن‌ها را از تعادل خارج می‌کند. برای مثال دوران بلوغ، بارداری و یائسگی. همچنین کمبود مواد مغذی خصوصاً به دلیل رژیم‌های خودسرانه و سخت یا روش های تهاجمی و غلط برای استایل کردن مو نیز از دیگر عوامل مه‍م ریزش مو در خانم‌ها است.

ارتباط ریزش مو بارداری و شیردهی

بارداری و شیردهی را می‌توان یکی از نقاط عطف زندگی یک زن، چه از نظر جسمی و چه از نظر روحی، به شمار آورد. در این دوران بدن زنان با یک پدیده‌ی تازه روبه‌رو است که بسیاری از تنظیمات عادی بدن خصوصاً تنظیم هورمون‌ها را به هم می‌زند. به همین دلیل طبیعی است که شاید شما هم حین یا بعد از بارداری و زایمان چنین شرایطی را تجربه کنید. یکی از مهم‌ترین طبعات به هم خوردن تعادل هورمونی، ریزش مو است. در بسیاری از موارد پس از زایمان این مشکلات برطرف می‌شوند اما همیشه مراجعه به پزشک می‌تواند نگرانی شما را از بین ببرد.

چه داروها و مکمل هایی در درمان ریزش مو در زنان مؤثر است؟

در ادامه چند مکمل برای بهبود ریزش مو در زنان – آلوپسی در زنان به شما معرفی خواهیم کرد و به مزایای خاص هر یک نیز خواهیم پرداخت.

۱. کپسول گرناهیر پریمیوم آدریان ۳۰ عددی

وقتی به بسته‌بندی کپسول گرناهیر پریمیوم آدریان نگاهی کوتاه بیندازید، احتمالا پیش از هر چیز ترکیبات آن نظر شما را ولی خواهد کرد، ترکیباتی که در کمتر مکمل تقویت مویی دیده‌اید. برای مثال پارا بنزوئیک آمینو اسید یا PABA در ترکیبات این قرص یافت می‌شود. این ماده برای بهبود پروتئین مصرفی در بدن مفید است و به طور غیر مستقیم به رشد مو کمک می‌کند زیرا موهای ما از پروتئین تشکیل شده است.

به علاوه این ماده با کاهش ریزش مو و کاهش سفیدی مو در مردان و زنان، برای حفظ موهای سالم مفید است. همچنین داشتن ویتامین B1 و B5 نیز به رشد مجدد مو کمک می‌کند. کمتر کسی می‌داند که ویتامین‌های گروه B برای موهای سالم مثل هوا برای تنفس واجب است. شما بایستی روزانه ۳ عدد از این کپسول را با آب فراوان به مدت ۳ تا ۶ ماه مصرف کنید. روند بهبودی ممکن است به نظر کند برسد اما به کیفیت آن می‌ارزد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم صبور باشید و درمان را نیمه‌کاره رها نکنید.

۲. محلول ضد ریزش موی مینکس ۵ دئودراگ ۱۰۰ میلی لیتر

همان طور که گفتیم تنها درمان برای ریزش مو که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) آن را تأییده کرده، ماینوکسیدیل است. این محصول از برند دئودراگ حاوی ماینوکسیدیل با غلظت ۵ درصد است. به علاوه از موادی چون کافئین، روغن کرچک و عصاره‌ی گیاه سائوپالمتو هم بهره می‌گیرد. هر ۳ ماده خواص اثبات شده در تقویت مو و کمک به رویش مجدد آن دارد. برای استفاده از این محصول لازم است موها و پوست سر کاملاً تمیز باشد. حدود ۱۰ پاف از محلول را به کف سر اسپری کنید و ماساژ دهید تا جذب شود. دست کم تا ۶ ساعت بعد موهای خود را نشویید تا محلول اثر کند.

۳. لوسیون گیاهی تقویت موی سینره برای خانم‌ها ۶۰ میلی لیتر

در بخشی از این مقاله که به ماینوکسیدیل اختصاص داشت گفتیم که استفاده از ماینوکسیدیل حتی اگر در ریزش موی شما اثر مثبتی نداشته باشد هم نباید قطع شود، زیرا باعث ریزش مو خواهد شد. از طرفی اکثر قریب به اتفاق لوسیون‌ها و محلول‌های ضد ریزش مو دارای این ماده هستند. اما این محصول از سینره نه تنها حاوی ماینوکسیدیل نیست، بلکه تنها از عصاره‌های گیاهی تشکیل شده است.

عصاره آرنیکا، عصاره رزماری، عصاره‌ی چای سبز، عصاره‌ی گزنه، عصاره‌ی بابونه، عصاره‌ی رازیانه عصاره‌ی گیاه دم اسب و عصاره‌ی آویشن به تقویت گردش خون و رشد بیشتر و بهتر موهای شما کمک خواهد کرد. برای استفاده از این محصول بطری را به خوبی تکان دهید و سپس ۱۰ تا ۱۵ قطره از محلول را با استفاده از نازل به کف سر بزنید و با سر انگشتان دست ماساژ دهید تا جذب شود. تا چند ساعت بعد موهای را نشویید. این کار را ۴ بار در هفته تکرار کنید.

۴. قرص فولیکوژن اروند فارمد نانو حیات ۶۰ عددی

این قرص یکی از پرفروش‌ترین و معروف‌ترین مکمل‌های ایرانی برای تقویت مو و جلوگیری از ریزش مو است. در ترکیبات این محصول از ۱۱ ویتامین و ماده‌ی معدنی و مغذی استفاده شده است تا شما از رسیدن مواد لازم برای رشد موهای خود مطمئن باشید. از آن جمله می‌توان به ویتامین B5، سلنیوم، زینک، ویتامین D3 و مس اشاره کرد. شیوه‌ی مصرف این مکمل ساده است؛ کافی است هر روز صبح یک عدد قرص فولیکوژن را همراه با آب فراوان میل کنید.

۵. ویال محلول ضد ریزش رینفولتیل برای خانم‌ها ۱۰ عددی

این روزها کمتر می‌توان مکمل خوراکی یا محلول ضد ریزش مو و تقویت‌کننده‌ی مو را، آن هم خارجی، با اطمینان خرید. اما شما می‌توانید این محصول از کمپانی فارمالایف کشور ایتالیا را با بیش از ۲۰ درصد تخفیف از داروخانه آنلاین دارو تهیه کنید. عصاره‌ی گیاه چای سبز، نخل اره‌ای، کل لادن و ریشه‌ی جینسینگ از مهم‌ترین ترکیبات این محصول هستند. برای مصرف آن کافی است یکی از ویال‌ها را بشکنید و محلول را با اپلیکاتور درون بسته به پوست کف سر بزنید.

پس از چند دقیقه ماساژ دادن کف سر، محلول جذب خواهد شد و کار خود را آغاز خواهد کرد. تا چند ساعت پس از مصرف موهای خود را نشویید. به یاد داشته باشید محتویات هر ویال باید در یک بار مصرف استفاده شود. این کار را هفته‌ای ۲ تا ۳ بار تکرار کنید.

علل ریزش موی سر هورمونی در زنان

هورمون‌ها شایع‌ترین علت ریزش مو در زنان و مردان هستند. در هر دو جنس، هورمون خاصی مسئول ریزش مو است: دی هیدروتستوسترون (معروف به DHT). این هورمونی است که بدن شما به عنوان محصول جانبی تستوسترون تولید می‌کند. هم مردان و هم زنان به تستوسترون نیاز دارند. در مردان، بدن مقدار زیادی تستوسترون و مقدار نسبتاً کمی هورمون استروژن دارد. در زنان، این نسبت معکوس است، با مقدار کمی تستوسترون و مقادیر بیشتر هورمون‌های استروژن و پروژسترون. تستوسترون مسئول چندین عملکرد در بدن شما است، از تنظیم میل جنسی گرفته تا حفظ استخوان‌ها و بافت ماهیچه‌ای سالم و قوی. بدن شما از تستوسترون به عنوان پیش‌ساز چندین هورمون دیگر استفاده می کند، یکی از این هورمون‌ها DHT است.

علل ریزش موی سر هورمونی در زنان

هورمون DHT با کوچک کردن فولیکول‌های مو بر روی خط رویش موی شما تأثیر می‌گذارد و باعث می‌شود موها مانند حالت عادی رشد نکنند و در نهایت بریزند. به این ریزش مو، آلوپسی آندروژنیک یا ریزش مو با الگوی زنانه (FPHL) گفته می‌شود. به طور کلی، این جدی ترین شکل ریزش مو است. از آن جایی که آلوپسی آندروژنیک می‌تواند فولیکول‌های موی شما را کوچک کند، موهایی که از دست می‌دهید اغلب برای همیشه از بین می‌روند. در زنان، ریزش موی هورمونی نتایج متفاوتی نسبت به مردان دارد.

به جای الگوی موی نعل اسبی یا کاهش خط موی رایج در مردان، زنان مبتلا به ریزش موی هورمونی، معمولاً متوجه یک الگوی کم‌پشت شدن منتشر در کل پوست سر می‌شوند. به زبان ساده، اگر مستعد ریزش موی زنانه هستید، احتمالاً خط رویش موی شما کاهش نمی یابد، اما موهای شما ممکن است به طور قابل توجهی کم‌پشت‌تر شوند.

داروخانه آنلاین شبانه روزی آنلاین دارو فروشگاهی است که فقط چند کلیک با شما فاصله دارد. فروش تنوع وسیعی از محصولات بهداشتی، آرایشی و مکمل‌ها، ارسال سریع و مشاوره‌ی رایگان و دلسوزانه مهم‌ترین مزیت‌های این فروشگاه است. گروه جوان آنلاین دارو تلاش می‌کند، تجربه‌ی خریدی شیرین و متمایز به شما تقدیم کند.

author-avatar

درباره نادیا غفاری

زنی معمولی به شکلی بسیار غیرمعمولی. نوشتن برای من عادتی جنون‌آمیز است. من حتی وقتی نمی‌نویسم، در حال نوشتن‌ام. اما اینجا می‌نویسم تا از شما و با شما یاد بگیرم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید